Deze vacature is verlopen

Aanvullende informatie

Direct solliciteren

Door dit formulier te verzenden, ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens door Careers in Rail.
ProRail
  • Utrecht/Delft

Wisselstoringen voorkomen tbv doorstroom

  • 24 maanden
  • 36 uur per week (voltijds)
  • WO / Master
  • € 2800 bruto per maand

Werken bij ProRail
Bij de start van je carrière direct werken aan realistische vraagstukken? Flink je tanden zetten in complexe vraagstukken? Diep de inhoud in en je maximaal ontwikkelen? Neem dan deel aan het tweejarig Rail PDEng-programma van ProRail en de TU Delft. Je werkt aan innovatieprojecten binnen de organisatie van ProRail om de dagelijkse treinenloop te verbeteren. Daarnaast neem je deel aan courses die jou in kennis versterken en helpen om specifieke invalshoeken van het innovatieproject te belichten.

Projectomschrijving
Wissels geven flexibiliteit in het spoorsysteem, maar zijn ook een fragiel onderdeel van de infrastructuur. Een reductie van het aantal wisselstoringen is daarom een van de speerpunten van ProRail Asset Management. Je verdiept je in de techniek, het onderhoud van wissels en de systemen voor besturing en beheer. Verder reflecteer je op de huidige besluitvorming bij het voorkomen en verhelpen van wisselstoringen. Aan de hand van de resultaten ontwikkel je met de betrokken systeemspecialisten methoden voor wijzigingen van het onderhoud of kom je met voorstellen voor technische modificaties. Indien mogelijk ontwikkel je een prototype als schaalmodel, of 1:1 op het testterrein in Amersfoort.

ProRail biedt
– Een uitdagende werkomgeving, waarin ruimte is voor creatieviteit en vernieuwende oplossingen;
– Begeleiding door een senior specialist, collega van Young ProRail en wetenschappers van de TU Delft;
– Een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt flexwerken;
– De mogelijkheid om vanuit academische kennis en praktijkervaring het spoorsysteem te verbeteren.

Interesse?
Voor aanvullende informatie en de invulling van de verschillende vacatures binnen dit programma, kun je terecht bij Professor Rolf Dollevoet, kamer S2 2.28 (Stevin II gebouw). Studenten van iedere faculteit zijn vrij om te reageren.