Partners

Samen met ons netwerk streven wij er naar om careersinrail.nl steeds verder uit te bouwen en stages, vacatures en studiemogelijkheden, gerelateerd aan het spoor, als een geheel te communiceren richting studenten en recent afgestudeerden. Door vanuit een enkel platform de sector te verbinden, met een sterke link tussen onderwijs en praktijk, bereiken we de nieuwe jonge engenieur op een professionele wijze en pakken we de uitdaging gezamenlijk op. 

Wilt u als bedrijf of instituut ook courses of vacatures aanbieden?
Stuur ons dan een verzoek via het formulier samenwerken en wij nemen spoedig contact op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken. 

Sweco

Onze experts dragen bij aan een duurzame verbetering van de railinfrastructuur. We adviseren, ontwerpen en begeleiden nieuwbouwtrajecten en aanpassing van railgerelateerde transfers en infrastructuur.
Naar website

BAM

BAM Infra Rail biedt een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur aan: van de engineering tot de bouw en het onderhoud van spoorverbindingen. Naast de spoorbaan richten wij ons op wissels, seinen, overwegen en de bovenleiding. Hiervoor bedenken wij praktische en innovatieve oplossingen.
Naar website

ASSET Rail

De missie van ASSET Rail is om de beste onderhoudsaannemer binnen het spooronderhoud te zijn, die kostenbewust is en continuïteit biedt op een veilige, transparante, duurzame, vernieuwende en professionele wijze.
Naar website

Mott Macdonald

Mott MacDonald heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van transport en infrastructuur en en is betrokken bij een divers aantal vaak grote en zeer complexe projecten. In Nederland focussen we ons voornamelijk op rollend materieel (heavy rail, light rail, metro en tram) en veiligheidssystemen op het spoor zoals ERTMS/ETCS
Naar website Naar aanbod
Careers in Rail

Arcadis

Met onze brede expertise en scherpe kijk op veranderopgaves in de sector kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat wij de performance verbeteren en effectieve verbindingen realiseren. In Nederland, Europa en in de andere delen van de wereld.
Naar website

Nederlandse Spoorwegen

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3 en we werken voor hen aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur.
Naar website

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft als doel om de netwerkkwaliteit van lucht-, vaar- en spoorwegen alsmede havens en het wegennet verder te ontwikkelen, evenals het veilige en duurzame gebruik daarvan door reizigers en de transportsector te waarborgen.
Naar website
Coöperatie
Innovatie
Realisatie

ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. Samen met vervoerders zetten wij ons 24/7 in om reizigers en goederen veilig en op tijd op hun bestemming te laten komen. We willen meer treinen laten rijden, op een veilige manier en met minder hinder, nu en in de toekomst. Dat doen we altijd met aandacht voor onze invloed op het milieu en de samenleving.
Naar website Naar aanbod

Railcenter

Railcenter werkt nauw samen met partners als infrabeheerders, ingenieursbureaus, spooraannemers, leveranciers, onderzoek- en kennisinstituten, overheden en andere stakeholders. We hebben elkaar nodig om te werken aan een beter en veiliger spoor. Vakmensen komen hier voor het volgen van een opleiding, het delen van kennis en om nieuwe kennis op te doen, de uitdaging, het doen van ontdekkingen, het samen testen en het delen van hun passie. Ook bieden wij de railsector een podium waar zij kan laten zien waar ze voor staat en wat ze waard is.
Naar website